Många skäl att rösta liberalt!

Det är många unga som skall rösta för första gången. I en stad som Göteborg, har många föräldrar som flytt från krig och diktatur. För denna grupp av ungdomar är det rent av fantastiskt att få rösta. Vi som är födda och uppvuxna i Sverige, har tagit detta för givet. Att få rösta. Det får man inte i många länder. Inte ens uttrycka sin åsikt.

Vanliga frågor i valstugan från unga handlar om utbildning, jobb och allt som hör framtiden till. Men många är också oroade över sina gamla mor- och farföräldrar – och  frågar därför mycket om äldreomsorgen.Valfrihet inom äldrevården är inte oviktigt!  

Människor lever ju inte i ett vakum. Många unga vill också kunna pendla i regionen och frågar mycket om hur vill vi bygga ut kollektivtrafiken. Andra funderar på att starta företag och vill veta hur folkpartiet ser på entreprenörskap. En ung tjej berättade att hon startat en städfirma tillsammans med kompis. Hon hade sökt olika anställningar länge utan att få någon – städfirman är beroende av RUT-avdraget – och hon skulle absolut inte riskera att bli arbetslös igen. Därför hade hon röstat på Alliansen – och Folkpartiet.

Valspurten fortsätter! Rösta liberalt, rösta på Folkpartiet. Och – kryssa för mig i valet till Regionfullmäktige/Landstingsvalet – så får du ett säkert liberalt kort i Västra Götalandsregionen!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s