Vägar och vägar!

Igår var jag  med på invigningen av den nya sträckan väg 181 i med  Nätverket Förväg.  Det var Annika Carp som stod bakom hela arrangemanget, invigning, pressträff och hearing på Café Centrum i Herrljunga. Där fanns också Nina Larsson, och Anita Brodén båda riskdagsledamöter för Folkpartiet. Kul att det råkade bli kvinnor, som pratade om infrastruktur!  Vi behöver verkligen bygga ut infrastrukturen och för varje vägsträcka finns det mera att göra!  Det är bra att Trafikverket  har bildats så att man kanske kan tänka i nya banor?  Också för mig som regionpolitiker är att bra att få träffa det lokala näringslivet som tex Herrljunga Cider och flera andra och få deras synpunkter på varför just denna väg är viktig.

För övrigt läser jag Niklas Orrenius utmärkta bok om Sverigedemokraterna. Den har titeln ”Jag är inte rabiat. Jag äter pizza”. Läs den!

Annonser

2 thoughts on “Vägar och vägar!

 1. demokraten

  När du är färdig med boken om SD så läs om det svenska kommunistpartiet och dess glädje uttryck för det Sovjetiska diktatur väldet i Östeuropa och hur tidigare svenska kommunistledare, inkl Lars Ohly, har samarbetat med dem, öst beröm över Sovjet och deras ”demokrati” i Östeuropa. Dessutom tycker LO att Kuba är en demokrati! Betänk på att denna man kan komma att sitta i en svensk regering och må gud hjälpa oss då!

  Svara
  1. Rosie Rothstein Inläggets författare

   Hej! Du har helt rätt om Lars Ohly. Hörde honom berätta att han grät när Berlinmuren föll – inte av lycka över demokratin, utan av ren nostalgi –
   diktaturnostagli. Undrar om han har tänkt att bli finansminister – eller vilken post han villkorar med för att få plats hos Sahlinska röran?

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s