Beöksnäringen – en framtidssektor!

Idag handlar hela GP:s näringlivsdel om Spyker och SAAB.Fortfarande en stor nyhet, att SAAB inte skall avvecklas, även om det skulle ha skett under ordnade former.
Alla beskrivs som hjältar som hjältar. Och många andas ut och kanske tänker att: Ja fordonsindustrin är framtiden. Säkert är det så, att det vi i Västra Götaland har är mycket kunskap och erfarenheter av fordonstillverkning. Det är rejäla saker som man bokstavligt talat kan ta på , se på och köra.
Besöksnäringen i Västra Götaland drar in i stort sett lika mycket pengar som fordonsindustrin. Denna näringsgren är ofta småskalig och en hel del drivs av kvinnor. Här finns stora möjligheter till utveckling, marknadsföring och nya metoder. Kom ihåg att för många är Sverige ett spännnade land och inte minst allt som finns i Västra Götaland. Här skall vi tag flera steg framåt, tänka nytt, tillvarata kunskap och inte minst underlätta för entreprenörer med nya idéer. Finns det någon Kamprad inom besöksnäringen?

Annonser

2 thoughts on “Beöksnäringen – en framtidssektor!

 1. Rosie Rothstein

  Många framörallt SAAB anstälda är lättade, men alla svenskar ,journalistiken runt SAAb har varit som en fotbollsmatsch,mycket känslor har man möjligheter att håla sig kvar i elitserien eller blir det en kortvarig sejour ?i får hoppas att det inte är e ny kris om ett år.Trots allt måste man tänka i andra banor under kris finns det möjligheter till kreaktivitet.Intresant med besöksnäringen.
  Det finns 900 ingenjörer på SAAB om detinte får möjligheter att utveckla bilar måste det finnas alternativ

  Svara
  1. Rosie Rothstein Inläggets författare

   Bra, att så många är lättade. Den svenska journalistiken har förståss sett det ur just ett svensk perspektiv. Kanske som en fotbollsmatch, är den över -eller är det halvlek?

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s