Vellinge – renons på skånsk gästfrihet!

I Skåne finns det flera gästgiverier. I många år har Skåne fört en framgångsrik reklamkampanj för den skånska gästfriheten och go´mad, möed mad och mad i rättan tid. Vellinge är en rik kommun, i monedas räknat. Men  inte i fråga om gästfrihet. I detta område finns det, som det brukar heta, åtskilliga förbättringspotentialer.

Undrar hur Vellinge kommun tänker, ifråga om image, skånsk gästfrihet  och det öppna sinnet? Falsterbo och Skanör, dessa pärlor på jorden, är också en del i Vellinge kommun. www.vellinge.se

Alla är välkomna till Vellinge, fast med vissa undantag . Om du har ”F” i passet eller ”EFB”, flytking eller ensamt flyktinbarn, so keep away from Vellinge. Där härskar den värsta sortens dumma dryghet hos den beslutande politiska majoriteten. Risken för att få in några ensamma flyktingbarn är så allvarlig och hotande för Vellinges välbestånd, att man aktivt måste ta till nästan alla medel.  Samtidigt hör jag på radion att den svenska vargstammen behöver en uppblandning med den rysk-finska vargstammen. Men vargar finns kanske inte i Vellinge? Inte i fårakläder, väl?

 

Annonser

2 thoughts on “Vellinge – renons på skånsk gästfrihet!

 1. Rosie Rothstein

  HeJ Rosie.
  Efter att sett Fridolins program i TV4 om rassism och rädsla för det främmande och massinvandring. Har inget förändrats.
  Gösta S

  Svara
 2. Strasser

  Din blogg (mögåsikt) är ju så korkad att ens respekt för kvinnor hamnar i botten. Flytta till Malmö, och så får vi se vad du säger efter ett par trevliga mångkulturella rån och våldtäkter ditt dumma våp!

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s